Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

KONTAKTY

Vilinis s.r.o.
Pod Baštami 295/5
16000 Praha 6
tel: +420 603289528
fax: +420 222582130
info(a)hairbeauty.cz

NOVINKY

arr3Letní výprodej 2017!V našem obchodě startuje letní výprodej! Veškérý sortiment našeho obchodu se slevou až 50%! Akce... arr3Dovolená!Od 21.6 do 3.7 máme dovolenou! Veškére objednávky uskutečnené po 20.6 budou vyřízene až 3.7.... arr3Novinky u nás v e-shopu! Severní kolekce od Natura Siberica!Čisticí řada SEVERNÍ KOLEKCE kosmetiky Natura Siberica nabízí jemnou každodenní péči o pleť a je... arr3China Glaze doprodej za mimořádně nizké ceny!Aktuálně vyprodáváme laky China Glaze za mimořadně nižké ceny!... arr3V Novém roce v novém!Máme nový web! Doufáme že v novém e-shopě se vám bude dobře nakupovat!... arr3Výhody pro registrované!Nově nabízíme pro registrované zákazníky nabízíme možnost sledování stavu vaši objednávky! Každý...

ZBOŽÍ V AKCI


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Vilinis s.r.o., se sídlem Pod Baštami 295/5, Praha 6,  16000, IČ 25705491, zapsaná v Obchodním rejestřiku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 62828. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů